Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

*ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ*

Τελικά  οι  Αντιδήμαρχοι έχουν συνεργήσει να καίνε 
τα σκουπίδια για να κάψουν τον Δήμαρχο. 
Κάψε – Κάψε, στάχτη μένει από μια καρδιά καμένη.
Εμείς τι φταίμε…... Κατακαημένη Αίγινα!!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ENAS... tris laloyn & dio xoreyoyn...
kai o alos stin KOSMARA toy. Are Aigina ti soymele na pathis.......

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Αντι / πώς τον λένε..... Αντί / άσχετος, Αντι / παθητικός, Αντι / άνθρωπος..... Και βάλε διέλυσε το δήμο. Ο ολίγων Δήμαρχος ας πάρει τον ΣΤΑΥΡΟ στην πλάτη του και γραμμή για τον γολγοθά. Το μόνο που παρέλειψε είναι τον ΝΙΤΖΙ Αντιδήμαρχο & τον Μανάβη Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι Α-ντι-σχετοι με μπροστάρη τον Α-ντι-χαριστο έχουν κάνει την Αίγινα φυσικό τους περιβάλλον (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ).Οι πράξεις τους όμως θα τους οδηγήσουν εκεί όπου τους μάζεψαν οι ευεργέτες τους και προσπάθησαν να τους κάνουν χρήσιμους για το νησί...ΠΡΟΣΟΧΗ:τα απορριμματοφόρα θα επιστρέψουν ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ξαναζωντανεύει μέσα από τα σκουπίδια της Αίγινας . Ρε αυτοί δεν αλλάζουνε μυαλά με τίποτα . Μια ζωή το άσπρο μαύρο .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ή ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΛΑΔΕΨΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ISNOGOOD ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ .

Ανώνυμος είπε...

9:24μ.μ. Ton exei kladepsi idi o KOYKLOYKS-KOYL... ton dimarxo, aytos den theli na to pistepsi....... STO EKTELESTIKO me to nero soy Leo poly MAamMam... exoyme toys Nero koyvalites & ton NERO-TSEPONO..... Gia thn ELLADA re GAMOTO!!!!!

Ανώνυμος είπε...

I'm Fridayman..... έλεος βρεεεεεεεεε....
Το σκουπίδι....
Τα σκουπίδια...
Ωωωωω Σκουπίδιαααααα......
Να τούς χαίρεστε..........

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε στο τέλος με την έρευνα για το νερό που θα γελάσει και το σακιωτικό κατσικάρι. Θέλουνε να βγάλουνε off τον Κουκούλη. Οι μεγαλύτερες απώλειες λέει γίνανε το 2009. Καλά τόσο χαϊβάνι είναι ο Τάκης και ο Πτερωτός που νομίζουνε πως θα τους στηρίξει οσάκις; Άντε γεια .