Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

*•☆*΄"`*•.Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΑ.•*΄"`*☆•*

Domine, quo vadis????
Κύριε, πού πηγαίνεις????

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε, που πηγαίνεις με βάρκα την ελπίδα?????

Τον ξέρουμε ρε παιδιά δεν θα τον μάθουμε τώρα.... Βάρκα αρπάζω και γιαλό είναι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ton Exoyme ma8i..... Edo Kai xronia ypostirizi to kalo Tis Aiginas Kai apo MOYRTZI epoxi. Neltarie Posa kivika mpeton eipes pesane sta vroxia Gia na psifisis Gia kalo Tis Aiginas?????

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι λένε ότι το κλάσιμο είναι η κουράδα που κορνάρει στη στροφή. Τώρα αντίθετα τα κόρνα είναι τα κέρατα των διάφορων αρσενικών ζώων, μοσχάρια, τράγοι, ελάφια και άλλα κερατοφόρα κτήνη. Πιστεύω ότι προτιμότερο είναι από τα κόρνα να προτιμήσουμε το κορνάρισμα (κλάσιμο) στη στροφή που θα κάνουμε για να μην καταντήσουμε κορνούτοι. Στο κάτω κάτω γενικά ο αέρας τώρα τελευταία έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα. Νομίζω ;

Ανώνυμος είπε...

Qvo vadis palikarius agalia me ton kornarius.

Ανώνυμος είπε...

Τα μαύρα σου τα χάλια Κορναράκια, απο τότε που σε ξέρω μια ζωή για το καλό ψηφίζεις, με την διάφορα το καλό για εσένα είναι δεξιά & αριστερά οι τσέπες στο παντελόνι σου!!!!! Ούστ ρε..... Ακου εκεί, ΟΔΟΣ ΒΑΣ. ΚΟΡΝΑΡΑΚΗ στα Βροχεία, ανεξέλεγκτα μπετά για αγορά ψήφων ενώ όλες οι παραλιακές οδοί είναι γεμάτες τρύπες. Ντροπή σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου τα λέει ο 6:34 μ.μ. Ρε Κόρνα της Πορδής, έχεις Χάρη που ο διαχειριστής του blog σβήνει τα μπινελίκια αλλιώς θα σε στόλιζα όπως σου πρέπει. Ο άλλος που σε έχει αγκαλιά την δουλειά του κάνει βρε όργι@ και όταν έρθει η ώρα σου θα σε πετάξει και θα σε φτύσει.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πήρε κάτι πήρε. Τί να πήρε τί να πήρε; Όμως το πήρε σίγουρα ή στο τέλος θα πάρει το τρίτο το καλύτερο; Μην ξεχνάμε ότι και το 13 δεν είναι και πολύ γούρικο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 9:32 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΙΝ . ΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΛΕΜΕ. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΩ; ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΞΑΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουνε να φάνε τέτοιο κορνάρισμα στις εκλογές που θα φλομώσει στο κλανίδι όλη η περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων.

Ανώνυμος είπε...

Κορναριστά κορναριστά γεμίζει η τσέπη η φαρδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ; ΠΟΥ ΤΣΑΡΟΣ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα δούμε με δαύτους; Και μη χειρότερα με αυτούς που πηγαίνουμε και ψηφίζουμε. Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να αλλάξουμε μυαλά; Δεν φταίμε εμείς για αυτό το χάλι;

Ανώνυμος είπε...

Ενας τον είχε φτιάξει όπως έπρεπε ρε φίλε, τότε που ήταν Αντιδήμαρχος και έριχνε μπετά στις κουμπάρας του την αυλή.... Αντί να φτιάχνει τους δρόμους στο Νησί..... Ας είσαι καλά εκεί που είσαι Μάγκα μου απο το Βαθύ. Του είχε φορέσει Στριγκάκι τότε του Κόρνα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KORNAR@KI, Pordi toy Δ.Συμβ.
Pes Alevri.... To striggaki
Tis Souvalas Se Girevi....
Meïntin Gi@nnaR@s!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OXO APO DO ME TON PALIOKARAGIOZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PEZEI KAI GKOMENOS O KOLOGEROS!!!!!!!!!!!!!!!EXEI PAIDIA,EGGONIA KAI DISEGONA,KAI KANENAS DEN TOY DINEI SIMASIA,TO MUALO TOU STO GKOMENILIKI.............RE OXO APO DO........

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγιο και Γλείφτης είναι....
Γιαούρτια ρε θέλει ο Καραγκιόζης!!!